Hem / IP Kameror

IP Kameror

Asgari 1080 PRO – Marknadens bäst IP Kamera 2019

Det senaste tillskottet i Asgari IP Kamera familjen. Asgari 1080PRO är 4:e generationens utomhus IP Kamera. 

1080Pro är en perfekt IP-kamera att övervaka hemmet, lantstället och platser där man gärna vill kunna övervaka.  Möjligheterna är oändliga, vi har t.ex en hel del kunder som köper våra IP-kameror till sina gårdar för att kunna se live när deras hästar fölar. På så sätt slipper de vara på plats hela tiden, och kan ta sig dit så fort de ser att fölningen är på gång via appen; och allt detta live. Denna gången har IP kameran en tvåledad justerbar fot som gör den enkel att montera och justera vid installation. Själva installationen tar bara några minuter och inga förkunskaper krävs. Vi är stolta över att leverera marknadens mest lättinstallerade IP-Kamera. Asgari 1080PRO, IP-kamera för utomhusbruk kommer med en extra bed vidvinkel på hela 105 grader.


Asgari 80IR-G2 Utomhus IP Kamera

Andra generationens 80IR IP Kamera för utomhusbruk med pan, tilt och zoomfunktion. Förbättrad hårdvara, prestanda och optik för kristallklar bild och bättre rörelseaktivering. En betydligt förbättrad version av den tidigare 80IR IP kameran. Bildsensor från Sony och Starvis full colour mörkersyn ger bästa möjliga bildkvalitet med upp till 4x optisk zoom (6x digital zoom). Ja det är nästan lättare att skriva vad denna IP-kamera inte är bättre på.


Asgari 720PRO – Utomhus IP Kamera

IP Kamera för utomhusbruk med förbättrad hårdvara, optik, prestanda och mjukvara för kristallklar bild, enklare installation samt bättre rörelseaktivering. Nu med 720P HD, P2P, ONVIF och ny och förbättrad mobilapp. Asgari 720PRO är just nu vår bästa utomhus IP Kamera. Den kom efter vårt flaggskepp Asgari 720PRO, och är en förbättring i både mjukvara, och programvara. En klar förbättring är den enkla installationen, och kristallklara bilden; samt den förbättrade appen.

720PRO

 

 

 

 

 

 

 

 

Asgari PTG4 – Inomhus IP Kamera

Asgari PTG4 är vår bästa inomhus IP Kamera någonsin. Den har väldigt bra PIR rörelsedektor med push-larm direkt i mobiltelefonen. Den kan även mejla dig bilder vid rörelse, lagra på microSD minneskort, och ladda upp till FTP och dropbox. PTG4 är dessutom en IP-kamera med Full HD, vidvinkellins som ger en bred synvinkel på 95 grader, och mycket mer. Vi har även lanserat en ny app i samband med denna IP kamera lansering.

 

Asgari PTZ-80IR

Trådlös Utomhus IP Kamera med PTZ och 80m IR Mörkersyn, P2P, fjärrstyrning 1080P FullHD.

 

 

Asgari PTG3

Trådlös Inomhus IP Kamera med PT, 15M IR Mörkersyn, P2P, fjärrstyrning 720p HD, ONVIF och betydligt förbättrad rörelseaktivering. Asgari PTG3 är tredje generationen av vår populära IP-kamera med avancerade möjligheter att fjärrstyra panorering och lutning (Pan & Tilt).

Asgari 720U-PTZ

Trådlös Utomhus IP Kamera med PTZ, 3x optisk zoom, P2P, Mörkersyn, 720p HD. Det här vår andra senaste PTZ IP Kamera för utomhusbruk med 3x optisk zoom, pan & tilt funktion. Modellen har PTZ, det vill säga så väl panorering och lutning som zoom. App för iPhone och Android medföljer.

 

Asgari EZPT

Vår mest prisvärda ip kamera med alla viktiga funktioner som, P2P, mörkersyn, Wifi och tvåvägskommunikation. Bättre pris, men samma höga kvalitet och lika funktionsrik! Asgari EZPT – WI-FI, Dag / Natt IP kamera med IR, P2P, Fjärrstyrning & Mörkersyn.

Köp våra IP-kameror på Prylstaden.se