Hem / Bilkameror / Asgari of Sweden introducerar: Asgari Dashcam PRO bilkameror!

Asgari of Sweden introducerar: Asgari Dashcam PRO bilkameror!

Vi på Asgari of Sweden är stolta över att kunna presentera våra nya bilkameror i Asgari Dashcam PRO-serien!

Asgari Dashcam PRO bilkamerorna är den senaste generationens bilkameror som är fullproppade med smarta funktioner och den senaste AI-tekniken för både fleet managers och chaufförer.

Se alla våra bilkameror HÄR! 

Först ut är flaggskeppet Asgari Dashcam PRO. Asgari Dashcam PRO är en bilkamera med inbyggda dubbla kameror som är perfekt för dig som behöver en 

helhetslösning när det kommer till bilövervakning, med alla funktioner integrerade i en och samma lättinstallerade enhet. Asgari Dashcam PRO bilkameran har en justerbar inåtriktad kamera samt en utåtriktad dashcam som båda fångar video i HD via sina vidvinklade kameralinser.

Du kan läsa mer om Asgari Dashcam PRO HÄR!

Näst på tur har vi Asgari Dashcam PRO Dual som är den mest flexibla kameran i vår nya dashcam-serie. Asgari Dashcam PRO Dual kommer med två separata ihopkopplade kameror som är helt anpassningsbara och är perfekt för dig som behöver ett skräddarsytt övervakningsalternativ i ditt fordon. Kamerorna har vidvinklade kameralinser på 150° respektive 145° och ger dig på så sätt en komplett övervakningsbild i ditt fordon.

Du kan läsa mer om Asgari Dashcam PRO Dual HÄR!

Och sist men inte minst har vi Asgari Dashcam PRO DMS som är vår mest avancerade bilkamera utrustad med den senaste AI-tekniken på marknaden. Asgari Dashcam PRO DMS är perfekt för både fleet managern och föraren som är i behov av avancerad föraranalys, och via bilkamerans integrerade Driver Monitoring System analyserar kameran själv förarens körbeteende för att hitta återkommande manér som kan vara en fara både för föraren själv och andra på vägen.

Du kan läsa mer om Asgari Dashcam PRO DMS HÄR!