Svenska IP-Kameror sedan 2009

Sveriges självklara val när det kommer till IP-Kameror och Övervakningskameror. Vi tillverkar övervakningskameror för inomhusbruk och utomhusbruk, och har gjort det sedan 2009. Vårt fokusområde är just Sverige och Norden och anpassar därför våra övervakningskameror till denna region.

Tack vare planerad marknadsföring och mångårig erfarenhet av produktutveckling inom övervakningskameror kan vi erbjuda våra produkter till väldigt konkurrenskraftiga priser.

Asgari of Sweden säljer direkt till slutkonsumenten via Prylstaden.se vilket gör att ni slipper flera led med marginaler och får produkten till det bästa möjliga priset och samtidigt hålla hög kvalitet och service. Inga mellanhänder, inget krångel.

Vår kundtjänst hjälper er mer än gärna kostnadsfritt med alla era övervakningsfrågor.

Fördelar med en Asgari IP Kamera

Svenska gränssnitt och svensk support

Mobil åtkomst till övervakningskameran, var du än befinner dig i hela världen

 Rörelseaktiverade PUSH-notiser direkt till din mobiltelefon

Inspelning direkt till SD-kort eller molnet

 Inga månadskostnader alternativt installationskostnader

 Inga förkunskaper krävs för installation

 Installationen tar ungefär 3min

Årets superföretag

Vi har av Bisnode och Veckans affärer blivit utsedda till ett av årets Superföretag 2018, ett starkt bevis på att vi har utvecklade både produkten och bolaget till att bli ett stabilt bolag. Med det sagt kan ni köpa en Asgari IP Kamera och veta att ni köper av ett stabilt svenskt företag med mångårig erfarenhet i branschen.

Våra IP-Kameror är Svenska, vilket betyder att ni får kompletta svenska instruktioner, med svensk programvara och gränssnitt. Företaget är baserat i Stockholm och har svensk personal.

explain

Lägg märke till att våra IP kameror kan styras ifrån valfri dator, mobil eller surfplatta ifrån hela världen. Ni behöver alltså inte vara i närheten av våra ip kameror för att styra dem!

OBS! Se upp för kopior! Det säljs många kopior som kan vara svåra att skilja ifrån Asgari kameror på nätet. Däremot är de betydligt sämre i både mjukvara och hårdvara, samt ej kompatibla med våra program.